SIA “Merks” pabeidz “Decco Centra” būvniecību

Image for SIA “Merks” pabeidz “Decco Centra” būvniecību

Noslēgusies “Decco Centra” pirmās un apjomīgākās kārtas būvniecība Rīgā, Katlakalna ielā 6d, kur projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmēja darbus veica SIA “Merks”.  Ēku komplekss, kas apvieno salonveikalus ar individuālām ieejām, birojus un noliktavas, aizņem 13 500 kvadrātmetrus un no kopējās platības aptuveni 65% atvēlēti veikaliem un birojiem, bet 35% – noliktavām.

Baltijā lielākā interjera un dizaina priekšmetu kompleksa attīstībā ieguldīti aptuveni 10 miljoni eiro. Būvniecība noritēja ļoti īsā laikā – darbi būvlaukumā tika uzsākti šī gada aprīlī un jau pēc 8 mēnešiem “Decco Centra” pirmās kārtas ēkas ir vērušas durvis īrniekiem un apmeklētājiem.

“Šis ir kārtējais objekts, ar kuru būvkompānija “Merks” ir pierādījusi – mēs spējam realizēt projektus apsolītajā laikā, pat ja tas ir ļoti īss. Esam gandarīti, ka gan Merks komanda, gan arī mūsu izraudzītie sadarbības partneri apliecināja savu profesionalitāti, un mēs spējām īstenot pasūtītāja ieceres plānotajā termiņā,” saka “Merks” valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš.

“Objektā kopumā strādāja 250 dažādi savas jomu speciālisti, kuru darba plānošana un koordinēšana šoreiz bija īpaši saspringta, ņemot vērā straujo būvniecības tempu,” skaidro “Merks” projekta vadītājs Zigmunds Urtāns, “ēkas ir atvērtas, tās izceļas ar plašiem stiklojumiem, kas ļauj labi pārredzēt veikalu interjerus un sniedz daudz dienas gaismas iekšpusē.”

Kvartālā pieejami vairāk kā 20 mēbeļu, santehnikas, virtuves iekārtu, telpu apdares materiālu, saunu, kamīnu, drošības sistēmu, apgaismojuma, interjera preču, mājas tekstila un aksesuāru salonveikali. Darbu jau uzsākuši “Wenden”, “Nakts mēbeles”, “Home4you’’, “Nest studija”, “Siena”, “Kult”, “Gaismas un Serviss”, “Sonel”, “Prodex” , “Mebellini”, “Lett” un citi veikali.